8.7%

BTEC Twin Speed ​​SPECIAL ARC gyémánt csiszolókorong

20 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

BTEC Twin Speed ​​SPECIAL ARC gyémánt csiszolókorong

  • Csészecsiszoló SPECIAL ARC, 125×22,23mm, 5 mm-es szegmensmagasság, 21 mm-es szerkezeti magasság. 
  • Felhasználási területek: csempe ragasztó, beton, gránit, természetes kő, esztrich, falazat, betontermékek, ragasztó maradványok stb. Az optimális csiszolási eredmény érdekében, maximális sebességgel 12250 ford / perc. 
  • Professzionális minőség a biztonságos használathoz, gyors és tiszta köszörülés a szegmensek speciális elrendezésének köszönhetően, a beépített kiváló minőségű gyémántoknak köszönhetően ez a csiszolókorong hosszú élettartamú
  • Ezt a márkás szerszámot az EN 13236 európai szabványnak megfelelően tesztelték és gyártották. 
  • Nálunk csak a gyémánt szerszámokat szerezheti be a minőségi gyártóktól, akik a legújabb gyártási technikákat használják. 
Méret: Kettős sebességű speciális ív

Műszaki információk

cikkszám 13293512522
Tárgy súlya 399 g
Termék méretek 12,5 x 12,5 x 2,2 cm
Gyártói hivatkozás 13293512522
méret Twin Speed ​​speciális ív
Az elemeket a csomag tartalmazza Nem
Elemek szükségesek Nem
átmérő 125 milliméter

További termékinformációk

ASIN B07MQ4WV16

Legmagasabb minőség a biztonságos és könnyű munka érdekében – ez a Btec24 állítása minden szerszámra, amelyet online boltunkban kínálunk. A SPEZIAL ARC csészekerék sem kivétel. A pohárkerék ívelt tartóteste kiváló száraz csiszolást biztosít betonon és természetes kőn. Más kemény építőanyagok szintén könnyen és gyorsan feldolgozhatók, magas szintű biztonság mellett.

1

Minden szögcsiszolóhoz!

A csiszolókorong forrasztott és lapos kialakítású. A rövid és a hosszú szegmensek váltakozó elrendezése lehetővé teszi a csészekerék nagy erőfeszítés nélküli gyors működését. Nagyobb hatékonyság és jó eredmények sok kereskedelemben kapható beton- és sarokcsiszolóhoz.

1

Kiváló minőség alacsony áron!

Nálunk csak a gyémánt szerszámokat szerezheti be a minőségi gyártóktól, akik a legújabb gyártási technikákat használják.

További információk

Gyártó

BTEC

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07MQ4WV16

%d bloggers like this: