25.2%

Bissell akkumulátoros kézi porszívó

106 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Bissell akkumulátoros kézi porszívó 21 V

  • A vezeték nélküli BISSELL Icon 21V botporszívó a legfejlettebb porszívónk. Az Icon digitális nagy teljesítményű motorja 21 V-os lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely akár 50 perces erőteljes tisztítási teljesítményt kínál (energiatakarékos üzemmódban).

Leírás

Bissell akkumulátoros kézi porszívó 21 V

  • A vezeték nélküli BISSELL Icon 21V botporszívó a legfejlettebb porszívónk. Az Icon digitális nagy teljesítményű motorja 21 V-os lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely akár 50 perces erőteljes tisztítási teljesítményt kínál (energiatakarékos üzemmódban). 
  • Az erős tisztítási teljesítményt digitális motor és lítium-ion akkumulátor kombinációjával érik el. Innovatív, kusza nélküli hengerkefénknek köszönhetően nem kell fáradságosan meglazítania a hengerből feltekert hajszálakat. Az Icon laposan feküdhet a padlón, így elérheti a hajat és más törmeléket az ágyak és a bútorok alatt. Gyorsan átalakul kézi porszívóvá és porszívóvá is, amellyel eltávolíthatja a távol lévő szennyeződéseket. 
  • Porkefe rögzítéssel rendelkezik és LED-es megvilágítású oszloprögzítés, így házában bárhol felszívhatja a szennyeződéseket. 
  • A tisztítás befejezése után a szennyeződéstartály kiürítése nem okoz problémát az alacsony szennyeződés-ürítő rendszerünkkel. Csak nyomja meg a megfelelő gombot, és a szennyeződés és a haj közvetlenül a kukába csúszik.
  • 2 év garancia.

A gyártótól

BISSELL 2899N Ikon 21 V

2 az 1-ben bot és kézi porszívó

A BISSELL ICON 21V újratölthető porszívó praktikus padlóápolási eszköz aktív családok háztartásai számára. Az ICON 21V erőteljes digitális motorral és lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amelyek együttesen 50 perc állandó vezeték nélküli teljesítményt nyújtanak energiatakarékos módban. Innovatív, kusza nélküli kefehengerünknek köszönhetően már nincsenek bosszantó hajpakolások a kefehenger körül.

  • Kényelmesen tisztítsa meg egész otthonát anélkül, hogy közben fel kellene tölteni az akkumulátort: ​​a digitális nagy teljesítményű motor akár 50 perc üzemidőt is lehetővé tesz.
  • Az ICON 21V könnyen átalakítható kézi porszívóvá vagy porszívóvá, amely biztosítja a szükséges hatótávolságot a nehezen elérhető területeken a padlón vagy a magasabb felületeken.
  • A 21 V-os lítium-ion akkumulátor vezeték nélküli kényelmet kínál három tisztítási móddal.
  • A szennyeződésgyűjtő tartályt úgy tervezték, hogy könnyen ürüljön, és a szennyeződés és a por közvetlenül a szemétkosárba kerüljön, anélkül, hogy a szennyeződés elpazarlódna.

Logó.

Több mint 140 éves tapasztalattal rendelkezik a Bissel az USA padlótisztításának szakértőjeként, és több éve elérhető Európában is.

1876 ​​óta a Bissell család négy generációjának csak egy szenvedélye van: a padlóápolás. DNS-ünkben nagyon könnyű innovatív, díjnyertes, könnyen használható, időtakarékos és hatékony tisztító megoldásokat kifejleszteni a mindennapi élet különböző tisztítási feladataihoz.

1

Kefegörgő, hogy megakadályozza a haj felgördülését

A nagyméretű, speciálisan kifejlesztett sörtéjű és erős szívóerővel rendelkező kefehenger azt jelenti, hogy a haj nem tekeredik a kefehenger köré, hanem közvetlenül a porfogóban szívódik fel.

2

Künnyű tisztántartás

A CleanSlide technológia, a durva szennyeződések és a por elválasztására kifejlesztett rendszer lehetővé teszi az alacsony szennyeződések kiürítését. Tehát a szennygyűjtő tartály kiürítése után nem kell újra tisztítania.

3.

SmartSeal allergia rendszer

A SmartSeal Allergen System egy zárt rendszer, amely megfogja a finom port és az allergéneket, és biztosítja, hogy azok a porszívóban maradjanak.

4

Ledes világítás

Világítson meg a szennyeződéseket a ház bármely pontján a takarítás során, így nem marad le többet.

 

 

6.

LED oszlop rögzítés

Alapos tisztítás minden sarokig a LED oszlop rögzítésével.

Specifikációk

Használati idő: 50 perc
Töltési idő: 4 óra
Súly: 3,18 kg
Kefehenger típusa: kusza mentes
LED oszlop rögzítés: igen

Műszaki információk

 

További információk

Gyártó

Bissell

Gyártói garancia

12

Termékkód

B084BGH1XD

%d bloggers like this: