16.7%

Beurer EM 27 Boka TENS készülék

29 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Beurer EM 27 Boka TENS készülék

 • TENS funkcióval rendelkező boka mandzsetta, boka fájdalom esetén. A tépőzár segítségével a mandzsetta egyedileg állítható a lábához.
 • A transzkután elektromos idegstimuláció elnyomja a fájdalom átjutását az agyba, ideális a sérülési fájdalom vagy a krónikus fájdalom enyhítésére.

Elfogyott

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Beurer EM 27 Boka TENS készülék

 • TENS funkcióval rendelkező boka mandzsetta, boka fájdalom esetén. A tépőzár segítségével a mandzsetta egyedileg állítható a lábához.
 • A transzkután elektromos idegstimuláció elnyomja a fájdalom átjutását az agyba, ideális a sérülési fájdalom vagy a krónikus fájdalom enyhítésére.
 • A stimuláló áramú készülék impulzusait két kopásmentes, szén anyagú érintkezőelektróda bocsátja ki. A fájdalomkezeléshez nincs szükség kontakt gélre vagy pót elektródára.
 • A négy előre beprogramozott alkalmazás és az intenzitás egyedileg beállítható az Ön igényeinek megfelelően az LCD kijelzővel ellátott kezelőpanelen keresztül.
 • Doboz tartalma: EM 27 boka TENS rugalmas és ergonomikus formában, 18–31 cm boka kerületekhez, praktikus övcsipesz, 3 x 1,5 V AAA elem.

A gyártótól

Beurer EM 27 tens transcutaneous electric nerve stimulation jump joint pain relief

Közvetlen fájdalomcsillapítás a Beurer EM 27 boka TENS készülékkel.

A Beurer EM 27 TENS készüléke otthoni fájdalomcsillapítást tesz lehetővé gyógyszeres kezelés nélkül. Az elektromos impulzusok biztosítják, hogy a fájdalom közvetlenül kitérők nélkül kezelhető.

Az EM 27 jellemzői:

 • Transcutane elektromos idegstimuláció (TENS) gyógyszermentes fájdalomcsillapításra a bokaízületben.
 • 2 kopásmentes kontakt elektróda vezetőképes szén anyagból (nincs szükség kontakt gélre).
 • 4 előre beprogramozott alkalmazás és visszaszámláló.
 • A mandzsetta egyedileg állítható tépőzárral (18 – 31 cm).
 • Vezérlő egység LCD-vel és praktikus övcsipesszel.
 • Biztonsági leállítás.

Biztonságos a használata

A TENS eszközzel történő kezelés egyszerű és gyakorlatilag mellékhatásoktól mentes, mivel a fájdalmat pontosan ott kezelik, ahol fellép. Ha az eszköz túlterhelt, automatikusan biztonsági kikapcsolást hajt végre.

Elektromos idegstimuláció a fájdalom enyhítésére.

Az elektrostimuláció könnyen használható, és önterápiás módszerként szolgál az otthon számára. A Beurer EM 27 Tens készülék elektromos impulzusokat generál és továbbítja azokat a bőrön keresztül, pontosan ott, ahol a fájdalom felmerül. A fájdalomcsillapító vagy elnyomó hatást többek között azáltal érik el, hogy elnyomják a fájdalom átadását az idegrostokban (különösen nagyfrekvenciás impulzusok révén) és növelik a test saját endorfinjainak kiválasztódását, amelyek hatásuk révén csökkentik a fájdalomérzetet a központi idegrendszerben.

Négy külön böző intenzitású képzési program.

A kezelés során négy különböző edzésprogram közül választhat. Ezen felül kiválaszthatja az intenzitást a személyes érzése szerint – a 0 – 20 szint között.

Visszaszámláló.

A beépített visszaszámláló lehetővé teszi, hogy beállítson egy adott időpontot az alkalmazáshoz. Az LCD kijelzőről leolvashatja, hogy mennyi idő telt el, vagy mennyi ideig tartott a terápia.

Vízzel érintkező elektródák.

Az EM 27 két kopásmentes érintkezőelektródával rendelkezik, amelyek vezetőképes szén anyagból készülnek. Csak kevés vízre van szükség az elektromos impulzusok továbbításához, nincs további kontakt gél.

Boka mandzsetta tépőzárral.

A mandzsetta tépőzáras rögzítővel egyedileg beállítható, hogy illeszkedjen a 18–31 cm-es boka minden kerületéhez. A rugalmas és ergonomikus formának köszönhetően a mandzsetta tökéletesen illeszkedik a lábhoz.

Általános információ

Márka: Beurer
ASIN: B07H7TZ99W

 

További információk

Gyártó

Beurer

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07H7TZ99W

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beurer EM 27 Boka TENS készülék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
%d bloggers like this: