20.8%

Bamboosang X9 dokumentum-szkenner

125 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Bamboosang X9 dokumentum-szkenner

Automatikusan kompenzálja a felület görbületét és az ujjak tükröződését könyv vagy folyóirat beolvasásakor. Állítson be automatikus időzítőt a folyamatos fényképezéshez, és fordítsa át néhány másodperc múlva. Az oldalakat egy valós korrekciós algoritmus valós időben automatikusan ellapítja.

Elfogyott

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Bamboosang X9 dokumentum-szkenner

  • Automatikusan kompenzálja a felület görbületét és az ujjak tükröződését könyv vagy folyóirat beolvasásakor. Állítson be automatikus időzítőt a folyamatos fényképezéshez, és fordítsa át néhány másodperc múlva. Az oldalakat egy valós korrekciós algoritmus valós időben automatikusan ellapítja.
  • KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY: A Bamboosang X9 dokumentumkamera nagyfelbontású, 21 megapixeles kamerával rendelkezik, rendkívül nagy felbontású azonnali prezentációkhoz valós időben, akár DIN A3 méretig. A beépített 9 LED-es lámpa optimális kontrasztot biztosít az optimális eredmények eléréséhez nehéz fényviszonyok mellett is.
  • Igazi többcélú szkenner: a videofelvételnek és a valós idejű vetítésnek köszönhetően a szkenner segíthet zenei rekordok vagy e-könyvek létrehozásában, valamint tanításban vagy dokumentumcserében. 【* Csak a Windows operációs rendszert támogatja. * Nem kompatibilis a MacOS-szal.】
  • TÖBB FUNKCIÓ – A könyvszkenner a legújabb technológiákkal van felszerelve. Intelligens folyamatos felvétel, optikai karakterfelismerés (OCR), SDK és TWAIN, a beolvasott dokumentumok automatikus javítása és ellapítása, automatikus képszegmentálás, kétoldalas dokumentumok automatikus egyesítése és a felesleges részek törlése stb.
  • KIVÁLÓ TERVEZÉS ÉS KÖNNYŰ MŰKÖDTETÉS: A Bamboosang X9 dokumentumszkenner összecsukható és hordozható. Az alapot beépített kiegészítő súlyok stabilizálják. A bambusz szkenner könnyen használható. Gyors szoftver telepítés és intuitív szkennelés.

Műszaki információk


Termékleírás

* Megjegyzés: * A szoftver nem kompatibilis az Apple Mac OS rendszerrel. * Ha laptopja vagy számítógépe nincs felszerelve CD-ROM meghajtóval, kérjük, látogassa meg weboldalunkat a szkenner szoftver letöltéséhez.

Dokumentum-szkenner
Dokumentum-szkenner

Görbekompenzáció és lapítási technológia

Szkennelhet egy könyvet vagy füzetet A3 méretig, az oldalak vágása nélkül. Az oldal beolvasásakor a szoftver automatikusan ellapítja az ívelt oldalakat, és két külön képre osztja őket. Az oldalak automatikus fordítása aktiválja a folyamatos fényképezést a gyors és hatékony rögzítés érdekében

Dokumentum-szkenner

Hihetetlen teljesítmény

A Bamboosang dokumentumkamera egy 21 megapixeles érzékelőt integrál a nagyon nagy felbontású, valós idejű vetítés támogatására; tiszta és hűséges képeket garantál. Dokumentumok szkennelése A3 méretig. A 9 beépített LED-lámpa nagy fényerőt kínál, hogy optimális működést biztosítson alacsony környezeti fényviszonyok mellett is.

Erőteljes funkciók

Dokumentum-szkenner

Dokumentum-szkenner

Dokumentum-szkenner

OCR szkenner

Az OCR technológiának köszönhetően a Bamboosang dokumentumszkenner több nyelvet azonosít, és az összes beolvasott oldalt egy kattintással szerkeszthető Word / Excel / PDF / TXT dokumentumokká alakítja.

Maximális rögzítési méret A3

A Bamboosang dokumentumszkenner minden beolvasandó dokumentumot kezel, még A3 formátumban is. Vizsgálati eredmények, magazinok, levelek, névjegykártyák, képeslapok és katalógusok beolvasása gond nélkül.

Jól megtervezett és hordozható

A könyv- és dokumentumkamera kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült. Az alap súlyát szándékosan növelték a használat közbeni stabilitás javítása érdekében. Jól megtervezett szkennerként a felhasználók nagyon egyszerűen telepíthetik és használhatják. Az összehajtható kialakítás megkönnyíti a készülék hordozhatóságát.

További információk

Gyártó

Bamboosang

Gyártói garancia

12

Termékkód

B08B68DCNB

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bamboosang X9 dokumentum-szkenner” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »
%d bloggers like this: