4.6%

ArtLII ENJOY 2 HD projektor, WiFi, Bluetooth

61 990 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

ArtLII ENJOY 2 HD projektor, WiFi, Bluetooth

 • Natív felbontás 720p, támogatja az 1080p full HD-t. 6000 lumen, a legújabb LED lámpákat és a legújabb LCD-kijelző technológiát használja.

Elfogyott

Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

ArtLII ENJOY 2 HD projektor, WiFi, Bluetooth

 • Natív felbontás 720p, támogatja az 1080p full HD-t. 6000 lumen, a legújabb LED lámpákat és a legújabb LCD-kijelző technológiát használja, 60% -kal világosabb, mint a többi 720p projektor. A 90% -os NTSC és a 6000: 1 kontraszt kiváló színskálát biztosít, és a lehető legjobban képes reprodukálni a videó hiteles színét.
 • Vezeték nélküli képernyő szinkronizálás. A legújabb WiFi kapcsolattal már nem kell megrendelnie a különféle adaptereket! Az Artlii Enjoy LED fénysugár közvetlenül az iOS AirPlay / Android Miracast eszközéről vetíthet WiFi-n keresztül. Élvezheti a játékokat, videókat, tévésorozatokat, fotókat, sportokat, az UEFA Bajnokok Ligáját stb. (A HDMI kábel csatlakozás természetesen elérhető)
 • Bluetooth-kapcsolat a hangosabb hatás érdekében. A Bluetooth segítségével bármikor létrehozhat vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth-eszközökkel. Széles körben kompatibilis a Bluetooth hangszórókkal, fejhallgatókkal és hangsávokkal. A beépített 5 W-os kettős, SRS hangrendszerrel rendelkező sztereó hangszórók kiváló hangélményt kínálnak külső hangszórók nélkül.
 • 300 hüvelykes nagy képernyő. A maximálisan 300 hüvelykes LED-es kivetítővel lenyűgöző filmélményt teremthet, amely ideális a házimozi felállításához. 100% -60% – Zoom funkcióval rendelkezik hogy megfeleljen a különféle vizuális követelményeknek.
 • Kiterjedt csatlakozás. A projektor HDMI / VGA / AV / USB / TF csatlakozóval rendelkezik, és iPhone, Huawei, Samsung, Android, Macbook, Chromecast, Roku stick, PS4, Xbox, laptop, TV stick, USB stick és Switch csatlakozóval rendelkezik.
Műszaki információk
kivetítő

mini gerenda

Artlii Enjoy2- 2020 HD Beamer WLAN Bluetooth-kapcsolattal
 • Eredeti felbontás: 1280 ∗ 800p
 • Maximális támogatott felbontás: 4K UHD (csak a Youtube vagy más online 4K dekódolásra vonatkozik, a natív 4K videókra nem.)
 • Fényerő: 6000 Lumen
 • Kontrasztarány: 6000: 1
 • Képarány: 16: 9/4: 3
 • Képernyőméret: : 37 “- 300”
 • Vetítési távolság: : 1,18–9,5 M
 • Keystone: kézi korrekció ± 15 °
 • LED fény élettartama: 60 000 óra
 • Bluetooth kapcsolat: bluetooth fejhallgató, bluetooth hangszóró, soundbar
 • Vezeték nélküli képernyő szinkronizálás : iPhone, Android, Windowns10, Macbook, táblagépek
 • Vezetékes streaming: HDMI / VGA / AV / SD / USB, rugalmas csatlakozás különféle eszközökhöz, például TV-stickhez, X-BOX, PS4, PC-hez, laptophoz, USB-meghajtókhoz, SD-kártyákhoz stb.

 

1 Szerzői jogi okokból a Netflix tiltja a filmek lejátszását a projektoron. A normál lejátszáshoz Chromecastot vagy Fire TV-t kell csatlakoztatnia (a telepített Netflix alkalmazással, Prime Video, Disney + alkalmazással).

2 Ha bármilyen probléma merül fel a használat során, olvassa el a felhasználói kézikönyvet.

mini gerenda

A Bluetooth-eszköz párosítása:

1) Ellenőrizze, hogy a bluetooth eszköz párosítási módban van-e.

2) Kapcsolja be a kivetítőt, és kattintson a “Beállítás” gombra – keresse meg a “Bluetooth kulcs” elemet, és kapcsolja be a Bluetooth — gombot, majd az eszközök párosításához nyomja meg a Szkennelés gombot.

Jegyzet:

1. A Bluetooth nem tud csatlakozni okostelefonokhoz és intelligens eszközökhöz, csak a Bluetooth hangszórókhoz, a bluetooth fejhallgatókhoz és a hangsávokhoz csatlakozhat. Ezenkívül a bluetooth csak audio jeleket képes továbbítani, videojeleket nem.

2. * Megtekintheti az oktatóanyagot a hivatalos Artlii YouTube- csatornán is.

wifi bemaer

beamer wifi

Hogyan csatlakoztathatja az Enjoy2 készüléket iPhone / Android telefonhoz?

1. Lépjen a Beállítások menübe, és hagyja, hogy a projektor először csatlakozzon a WiFi-hez

(Győződjön meg arról, hogy telefonja ugyanahhoz a WiFi-hez csatlakozik)

2 Nyissa meg a “Képernyő tükrözését” a vezérlőközpontban lefelé görgetéssel ,

Ezután válassza az iOS Cast / Miracast (Airplay iOS-hez, Miracast Android-eszközökhöz) lehetőséget.

3, majd válassza az AirPlay / Screen Mirroring / Miracast lehetőséget az okostelefon képernyőjén.

Jegyzet:

1. Olvassa be a QR-kódot a felhasználói kézikönyvben, hogy videojátékokat nézhessen meg a WiFi és a Bluetooth kapcsolatokról.

2. A zaj normális az LCD projektoroknál, mert a nagy fényerejű projektorokhoz ventilátorok szükségesek a hő elvezetéséhez.

 • * Megtekintheti az oktatóanyagot a hivatalos Artlii YouTube- csatornán is.

 

kivetítő

Lejátszhatja ez a projektor a Netflix-et?

Igen, de TV-stick kell használnia a Netflix és az Amazon Prime Video lejátszásához. Szerzői jogi okokból a WiFi funkció nem támogatja a védett okostelefonos alkalmazásokat. 

További információk

Gyártó

Artlii

Gyártói garancia

12

Termékkód

B0861B9N6P

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ArtLII ENJOY 2 HD projektor, WiFi, Bluetooth” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »