30%

Apexcam M90 Pro akciókamera 4K, 20MP

42 690 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Apexcam M90 Pro akciókamera 4K, 20MP

  • 4K 20MP és rázkódásgátló: a legújabb frissített chipet és egy 7 rétegű optikai üveglencsét használja az ultra-nagy felbontású 4K videó és a 20 MP-es fotók biztosításához. A csésze algoritmusával kombinálva az EIS rázkódásgátló technológiája biztosítja a digitális képstabilizációt, kiküszöböli a videokép remegését és stabil, egyenletes képeket biztosít.

Készleten

Leírás

Apexcam M90 Pro akciókamera 4K, 20MP

  • 4K 20MP és rázkódásgátló: a legújabb frissített chipet és egy 7 rétegű optikai üveglencsét használja az ultra-nagy felbontású 4K videó és a 20 MP-es fotók biztosításához. A csésze algoritmusával kombinálva az EIS rázkódásgátló technológiája biztosítja a digitális képstabilizációt, kiküszöböli a videokép remegését és stabil, egyenletes képeket biztosít.
  • A 170 ° széles látószögű és 40 m vízálló: a víz alatti kamera 7 üvegből álló halszem objektívet használ, a Sony érzékelővel és CPU-algoritmusokkal kombinálva a kamera automatikusan korrigálja a 170 ° -os nagylátószögű videofelvételt anélkül, hogy módosítania kellene a nagylátószöget. Robusztus IP68 -as házzal felszerelt, vízálló akár 40 méterig. Ideális úszáshoz, búvárkodáshoz, raftinghoz, szörfözéshez és egyéb vízi sportokhoz kiválóan alkalmas.
  • Szuper kiegészítők: Többfunkciós zsebbel felszerelve, ne aggódjon a tartozékok elvesztése miatt. A szelfibot valós időben rögzíti élményeit a távirányítóval. Különféle szerelési kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek kerékpárra vagy sisakra szerelhetők.
  • Több funkció és beépített WiFi: Ez a sportkamera szinte minden olyan funkciót lefed, amire szüksége vagy elképzelése van. Például időrögzítés, lassított felvétel, időzítés, folyamatos fényképfelvétel, képernyővédő, fehéregyensúly stb. Tárolja és ossza meg izgalmas sport pillanatait mobiltelefonján vagy táblagépén az APP/APK segítségével, Wi-Fi jeltartomány akár 10 méter hatótávolságig. 
  • Külső mikrofonok és 1200 mA -es elemek: a külső mikrofonnal rendelkező sportkamerák segíthetnek olyan helyeken, ahol nagy az alapzaj, mint például síelés, kerékpározás, stb.
    A két 1200 mAh -s akkumulátor erőteljes akkumulátor -élettartammal rendelkezik, és 240 percet vehet igénybe 4 k -es felvételeken.

A gyártótól

4K + 20MP Ultra HD

Az akciókamera 20MP pixeles, 4K / 30fps, EIS 4K / 30fps, EIS 2,7K / 30fps, EIS 1080P / 60fps, EIS 1080P / 30fps reális vizuális effektusokat biztosít és izgalmas pillanatokat rögzít.

 

2.4G távirányító és szelfi

Amikor a távirányítót a csuklójához/sisakjához/önkioldójához/kormányához csatlakoztatja, fényképeket és videókat készíthet a fénykép vagy videó gomb megnyomásával. A szelfi pálcával kombinálva szabadon irányíthatja a kamerát, és rögzítheti azokat a területeket, amelyeket nem érhet el.

 

Beépített WiFi kapcsolat

Ha WiFi -n keresztül csatlakoztatja okostelefonját egy sportkamerához, és letölti a LIVE DV alkalmazást a készülékére, akkor a kamera teljesen az Ön irányítása alatt áll: Fényképezzen, videókat rögzítsen, fájlokat töltsön le, és módosítsa a beállításokat, ossza meg a közösségi hálózatokat.

40 m vízálló

Új, továbbfejlesztett és megerősített vízálló házával eléri a P68 -as szintet, a 40 méteres professzionális vízszigetelést.

 

170 ° széles látószög

7 rétegű optikai HD üveglencse, akár 170 ° széles látószöggel és F1.8 fényerővel. A kör automatikus nagylátószög -beállítással és halszem -korrekcióval rendelkezik.

 

 

Hat tengelyes EIS hardver szint

Stabilizáció: A beépített 3-tengelyes giroszkóppal és a 3-tengelyes gyorsulásmérővel finomabb valós idejű kompenzációt tanulhat meg a képsodródásért, stabilabbá téve a mozgás közben rögzített képet, még intenzív mozgás esetén is. Stabil HD 4K / 30 képkockás videóképernyőt is rögzíthet.

Külső mikrofon

A fényképezőgép két csatornával rendelkezik, egy külső mikrofonnal, egy beépített zajcsökkentéssel a test számára és egy nagy pontosságú felvételi minőséggel, ami nagymértékben javítja a kültéri felvételi hatást.

 

Videó mód

Az időzített fényképezés olyan rögzítési technika, amely tömöríti az időt a gyorsan változó videók rögzítésére, például a felhőmozgások és a járművek gyors mozgásának hatására. Létezik hurokfelvétel, lassított felvétel is.

 

Fotó mód

A folyamatos fényképmóddal megőrizheti pillanatát, és egyszerre 3 fényképet/5 fényképet készíthet. Vannak időszerű fotófunkciók, merülési mód, vezetési mód.

 

Táska és 2x akkumulátor

A két 1200 mAh -s akkumulátor hosszú élettartamú, és több mint 200 percig használható 4k módban. Kettős töltő is rendelkezésre áll a két akkumulátor egyidejű töltésére, így gyors és egyszerű. Sokoldalú nagy táska anélkül, hogy aggódnia kellene a tartozékok elvesztése miatt.

Prémium tartozékok:

1 x többfunkciós tok
1 x szelfi bot
1 x mikrofon
1 x távirányító
2 x elem
1 x vízálló tok
1 x kerékpártartó
1 x sisakszerelő készlet
1 x USB kábel (nejlon, hab belül)
1 x német használati utasítás

További termékinformáció

Márka: Apexam
Tétel modellszáma: M90-PRO
ASIN: B07W4H5XMF

További információk

Gyártó

Apexam

Gyártói garancia

12

Szín

Termékkód

B07W4H5XMF

%d bloggers like this: