36.1%

Abask Q40S autós kamera, FHD

52 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Abask Q40S autós kamera, FHD

 • Az Abask kamera támogatja a Full HD 1080P felvételeket. A 6 rétegű HD objektívvel és WDR technológiával felszerelt kamerája kristálytiszta videó- ​​és képminőséget kínál minden fényviszony mellett.

Leírás

Abask Q40S autós kamera, FHD

 • Az Abask kamera támogatja a Full HD 1080P felvételeket. A 6 rétegű HD objektívvel és WDR technológiával felszerelt kamerája kristálytiszta videó- ​​és képminőséget kínál minden fényviszony mellett. A tolatókamera tiszta hátsó kilátástnyújt a biztonságos parkoláshoz. A beépített akkumulátort csak adatmentésre használják. Használat közben csatlakoztassa az autós töltőt.
 • 4 “IPS teljes képernyős és 170 ° széles látószögű: A szuper nagyfelbontású, nagy képernyő a legtisztább élményt nyújtja. A felhasználói felület a nagyobb képernyő miatt nagyon tiszta, elég egyszerűen kezelhető és navigálható a menükben. Ennek a mozgóképnek a hatótávolsága eléri a 170 fokot a jármű elejének mindkét oldalán, és mindent rögzít a biztonságos vezetésért vakfoltok nélkül
 • Hurokfelvétel és G-érzékelő: Ha a jármű ütközik, automatikusan elmenthetik és lezárhatják a pillanatnyilag rögzített létfontosságú felvételeket, ami elégséges ahhoz, hogy baleset esetén bizonyítékként felhasználják őket. Az autók műszerfalának kamerája végtelen ciklusban rögzíti a fájlokat egy micro SD kártyán, amely törli a blokkolatlan fájlokat, ha a memóriakártya megtelt. 32 GB-os SD-kártyát helyezett a termékbe
 • 24 órás megfigyelés: Az autórögzítő rendelkezik mozgásérzékeléssel és parkolási felügyelettel. Az autó kamerája automatikusan rögzít, ha ütközést vagy rezgést észlel. A Dashcam Auto videofelvételeket vagy képeket képes rögzíteni törvényes jogainak védelme érdekében
 • Elemek: 1 lítium-polimer elem szükséges.
 • UNSPSC kód: 25170000
 • A termék méretei: 11 x 1,2 x 6 cm; 106,4 gramm
 • Gyártó: Abask
 • Termékazonosító: B07TF7MVL2
 • Modellszám Q40S
Abask dashcam
Abask dashcam
 

Abask dashcam

Az Abask Direct-t 2003-ban alapították, és az EU-ban, az USA-ban és a JP-ben üzletei olyan elektromos és elektronikus eszközök értékesítésére specializálódtak, mint az USB C Hub, DashCam, IP kamerák stb. Termékeink széles körű népszerűségre tettek szert mind a hazai, mind a külföldi piacokon. Mindig arra törekszünk, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleinknek. Soha nem fog hibázni Abaskkal.

Abask Dash Cam, megbízható szeme az úton!

Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a járművezetők számára megbízható kamerát biztosítson a biztonságos vezetés érdekében. A műszerfal első és hátsó kamerájának kiváló video- és képminőségének köszönhetően a két kötőjeles bütyök könnyen olvashatja a rendszámokat, és a lehető legjobban helyreállíthatja a helyszínt, és vészhelyzet esetén bizonyítékot szolgáltathat.

 • Kérjük, először formázza az SD-kártyát (azt a műszerfalba helyezték), amikor először használja.
 • Biztonsági okokból az akkumulátort csak fájlok sürgős mentésére használják hirtelen kikapcsolás esetén. Kérjük, csatlakoztassa az autós töltőt, hogy megfelelően működjön.
 • A jármű kamerája automatikusan be- / kikapcsol, amikor a jármű gyújtását be- / kikapcsolják.
 • A hátsó kamera rögzítési fájljai csak a számítógépen játszhatók le. A fájlok megtekintéséhez vegye ki az SD-kártyát, nyissa meg a számítógépen.
 • A menübeállítások eléréséhez nyomja meg az OK gombot a videofelvétel leállításához.
 • A védőfólia tökéletesen illeszkedik a kamera képernyőjéhez, és szükség esetén letéphető.

Abask dashcam

4 hüvelykes HD IPS képernyő

A szuper nagyfelbontású nagy képernyőn a legtisztább élmény érhető el. A felhasználói felület a nagyobb képernyő miatt nagyon tiszta, elég egyszerű használni és navigálni a menükben. A rögzített felvételeket közvetlenül az irányítópult kamerájáról tekintheti meg.

Abask dashcam

FHD 1080P elöl és HD hátul

A kettős autó kamera könnyedén elolvassa a rendszámtáblákat, és minden részletet hihetetlenül éles Full HD felbontásban (opcionális autóba beépített hanggal) rögzít, hogy bizonyítékot szolgáltasson vészhelyzet vagy biztosítási igény esetén. A képernyőn 4 videomegjelenítési mód található. A váltáshoz nyomja meg az [UP] gombot.

Abask dashcam

Kiváló éjszakai látás

A 6 rétegű HD objektívvel és WDR technológiával felszerelt műszerfal a legapróbb részleteket kínálja még rossz fényviszonyok mellett is.

Abask dashcam

Folytonos felvétel

Az autókamera automatikusan törli a legrégebbi fájlt, és lecseréli az új fájlra. A fontos videókat letiltjuk, és nem írjuk felül. Soha nem fogyna a memóriakártya. A videó rögzítési ideje 1/3/5 perc lehet.

Abask dashcam

G-érzékelő

Ha a jármű ütközik, a műszerfal bütykök automatikusan elmenthetik és lezárhatják a pillanatnyilag rögzített létfontosságú felvételeket, ami elégséges ahhoz, hogy eseményként bizonyítékként felhasználják őket. Érzékenysége állítható (ki / alacsony / közepes / magas).

Abask dashcam

24 órás parkolás felügyelet

A műszerfal automatikusan bekapcsol és felvételt készít, amikor észleli az autó előtti mozgást. Ismerje meg a lehetséges behatolókat és rendbontókat. Az ehhez szükséges készletek külön megvásárolhatók a szükséges áramellátás biztosítása érdekében.

*Megjegyzés: A funkció használatához meg kell vásárolnia a “Dash Cam Kit” kábel tartozékot, és az éjszakai áramellátás érdekében csatlakoztatnia kell a műszerfalat a jármű biztosítékdobozához.

Hőálló

Az Abask Dashcam képes ellenállni a szélsőséges hőmérsékleteknek -20 ° C és 76 ° C között, és tökéletesen működik még zord környezetben is.

Könnyen telepíthető

Csatlakoztassa az autós töltőt a szivargyújtóhoz a kapcsolókamra táplálásához, majd a tapadókorong és a húr segítségével rögzítse a szélvédőhöz. Végül helyezze be a tápkábelt, és szerelje fel a tolatókamerát a hátsó szélvédőre vagy a rendszámra.

Megjegyzés: az irányváltó vonal funkció használatakor vezesse a piros vonalat a hátrameneti fény pozitív elektródjához.

Abask dashcam

Szállítási terjedelem:

1 * Abask Dash Cam

1 * 32 GB SD kártya (már be van helyezve a kamerába)

1 * visszapillantó kamera kábellel (6M)

1 * autós töltő (3,5 M)

1 * Mini-B USB kábel (0,6 m)

1 * tapadókorong

1 * ragasztószerelvény

1 * Felhasználói kézikönyv

További információk

Gyártó

ABASK

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07TF7MVL2

%d bloggers like this: