Barion Pixel
Akció!

SNUNMU T6 Mini PC Stick 8+128 GB

99 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

SNUNMU T6 Mini PC Stick 8 GB RAM 128 GB ROM, Windows 10 Pro Atom x5-Z8350 hordozható mikro asztali számítógép támogatás.

Operációs rendszer Windows
Kijelzo méret 51
Tartalmazott komponensek HDMI KÁBEL, Mini pc, Tápadapter, Felhasználói kézikönyv, Vesa konzol
Telepített RAM memória mérete 8 GB
Márka SNUNMU
A termék speciális felhasználásai Multimédia, Személyes, Üzleti
CPU modell Atom Z8350
készletek T6-8+128
Szín Intel Stick 8 GB RAM + 128 GB ROM
speciális funkció mini pc

Erről a termékről

  • 【Hordozható】 A PC Stick mérete mindössze 110*39*17 mm, kisebb, mint a telefonja, nagyon hordozható, bárhová magával viheti üzleti útra vagy szórakozásra, könnyen beállítható HDMI-kábellel.
  • 【Ventilátor nélküli kialakítás】 A számítógépes eszköz ventilátor nélkül készült, így nem kell aggódnia a zaj miatt, miközben videókat néz vagy keres az oldalon, csendes és kényelmes környezetet teremthet.
  • 【Windows 10 Pro】 A mini PC stick Windows 10 Pro operációs rendszerrel érkezik, időt takarít meg az operációs rendszer telepítésével, és beépített Intel Atom Z8350 processzorral rendelkezik, jól működik alapszámítógépként webböngészéshez, filmnézéshez, szövegszerkesztéshez stb.
  • 【Nagy tárhely】 A PC Stick 8 GB DDR3L memóriával és 128 GB eMMC memóriával rendelkezik, ami elegendő az alapvető számítógépes munkákhoz. Ha több tárhelyre van szüksége, a portba akár 128 GB-os SD-kártyát is helyezhet.
  • 【További funkciók】 A mini PC támogatja a kettős 2,4 GB/5G WiFi-t is a gyorsabb reakciósebesség érdekében, és támogatja a különféle Bluetooth-eszközök csatlakoztatását is, például egér, billentyűzet, vezeték nélküli headset stb.

Műszaki információk

A márkától


Termékleírás

Intel stick pc

Plug and Play, kötelező mini PC utazásokhoz és üzleti utakhoz.

A stick PC 8 GB RAM-mal, 128 GB eMMC-vel, 4K HD porttal, beépített 2.4G/5G WiFi-vel és Bluetooth 4.2-vel. A stick pc vizuálisan alkalmas otthoni szórakoztatásra, tökéletes otthoni irodába, internetezésre, filmnézésre, vagy csak internetezésre stb.

ddr3 mini pc

 

További információk

color

Fekete

Gyártó

Snunmu

Gyártói garancia

24

Termékkód

B09NVCNWQN