Barion Pixel

40 W ultrafinom pontlézer modul 5,5 W kimenet

79 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

40 W-os lézermodul fej, 450 nm-es lézerfej, kék fényű lézergravírozó, rétegelt lemez vágás és fémgravírozás, CNC 3018 Pro vagy LM2 (33 mm) számára.

  • Az ANNOY TOOLS lézermodul kifejezetten lézergravírozó géphez, 3D nyomtatóhoz, CNC marógéphez, arduino projekthez készült.
  • Speciális technológia. A lézermodul a legújabb spot-kompressziós technológiát alkalmazza, és a pontméret 0,3 mm-ről 0,08 mm-re csökkent. Ez nagymértékben növeli a lézer intenzitását.
  • Nagy teljesítmény, nagy hatékonyság! 7 W optikai teljesítmény, 1 menetes 4 mm-es ofszetnyomtatás (200 sebesség), 1 menetes 3 mm-es fekete akrillemez, a rozsdamentes acél fókuszálás nélkül marható.
  • Magas biztonsági teljesítmény! Nagyobb biztonság, beépített védőüveg a szem védelmére! Még ha nem is visel védőszemüveget, kényelmesebb a művelet. A halkabb és intelligensebb egység a ventilátor sebességét a lézer hőmérsékletének megfelelően állítja be
  • Minőségi szolgáltatás.  30 napos ingyenes visszaküldési és javítási kötelezettséget vállalunk.

Termékleírás

További információ

ASIN

123

40W lézermodul fej, 450nm lézerfej kék lézergravírozó gép, rétegelt lemez vágásához és fémgravírozáshoz (33mm)

A lézerfej intelligens visszacsatoló vezérlő áramkört és külső állandó áramú hajtási módszert alkalmaz a kiváló lézersugár minőségének biztosítása érdekében. Több lyukú hőelvezetés, erős hőelvezetés, alkalmas amatőrök, barkácsmesterek és művészek számára, hogy kifejezzék kreativitásukat.

A lézerfejet kifejezetten CNC ipari lézergépekhez tervezték. Nagyon alkalmas gravírozásra, vágásra, gravírozásra és fúrásra;

Meleg emlékeztető:

A lézermodul használatakor viseljen védőszemüveget.

Ne érintse meg közvetlenül a lézert, hogy elkerülje a test és a bőr sérülését.

Amikor a lézermodul működik, tartsa távol a gyerekeket és a háziállatokat a lézermodultól.

Faragható: MDF / világos fa / papír / fa / szövet / műanyag / bőr / rétegelt lemez / hab / papír / eloxált alumínium / kerámia / kő / rozsdamentes acél

Nem gravírozható: fém / üveg / NYÁK / fényvisszaverő anyag / átlátszó anyag

További információk

Gyártó

Annoy Tools

color

Blue

Gyártói garancia

12

Termékkód

B0995QZ41Y