21.7%

‎LIERONT 10 az 1-ben mobiltelefon objektívkészlet

17 990 Ft Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Leírás

LIERONT 10 az 1-ben mobiltelefon objektívkészlet 210 ° halszem objektívvel, 25x teleobjektív, 25x makró és 0,65x HD széles látószög, stb., A Blu-ray objektívek frissített változata a jobb felbontás érdekében, iOS Android univerzális.

  • 【Frissített verzió customer Az ügyfél tanácsa alapján frissítettük az objektívkészletet. Kiváló minőségű Blue-Ray lencsét használunk a sugár tartományának javítására és ezáltal a képfeldolgozáshoz használt lencse teljesítményének javítására. A szórakoztató funkciók mellett gyönyörű fényképeket is készíthet kielégítő felbontással és tisztasággal. Ha szükséges, az állvány nagyobb stabilitást biztosít.
  • 【Egyedi funkció】 25x teleobjektív – Távoli objektumok nagyítása (zoom nélkül); 210 ° halszem objektív – hozzon létre egyedi körkörös titokzatos effektusokat; 25 -szörös makrólencse virágok, rovarok és apró tárgyak közelről történő használatához (távolság: 1-3 cm); 4K HD 0,65x széles látószögű objektív: bontsa ki a látómező képernyőterét (a széles látószög és a makró össze van szerelve); Kaleidoszkóp lencse – csodálatos világot használ a felfedezéshez.
  • Széles kompatibilitás: az objektívkészlet tökéletesen működik szinte minden okostelefonnal, beleértve a Huawei, Xiaomi, Redmi Note 8, 8A, 8, Pro, 9, iPhone 12, 12 Mini, iPhone 11, iPhone X, XS, XS Max, XR, iPhone 8 , 8 Plus, iPhone 7, 7 Plus, iPhone 6, 6 Plus, iPhone 5S, SE, Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S7, Sony, LG G6, Oneplus. stb. Az okostelefon elülső és hátsó kamerája is használhatja ezeket az objektíveket.
  • Egyszerű telepítés: egyszerűen helyezze az objektívcsipeszt a telefon kamerájára, mozgassa a gyűrűs gyűrűt, és irányítsa a kamerára. Forgassa el a csavart az óramutató járásával megegyező irányba, hogy rögzítse az objektívcsipeszt. Végül fordítsa el az objektívet a telepítés befejezéséhez. Minden lencse fedéllel van felszerelve, hogy elkerülje a véletlen port vagy szennyeződést (tegyen fel egy speciális tisztítókendőt). Élvezzük a tökéletes technikai képhatást.
  • Mit tehetünk érted? A LIERONT arra törekszik, hogy ügyfeleinek 100% -os elégedettséget biztosítson termékeivel és szolgáltatásaival. Ezen kívül 12 hónapos csereszolgáltatást kínálunk a LIERONT termékekhez. 

termékleírás

25x teleobjektív

Használja távcsőként egyszerűen a szemkagyló rögzítésével (mellékelve).

Egyszerűen forgassa balra vagy jobbra a fókuszkereket a fókuszáláshoz, akkor tisztán láthatja a távoli tájat.

25x makró objektív

A makró lencse fókusztávolsága 2-3 cm. Ezért helyezze a tárgyat nagyon közel a lencséhez.

ASIN: B0952P27K9

További információk

Gyártó

Lieront

color

Fekete

Gyártói garancia

12

Termékkód

B0952P27K9

%d