11.4% OFF

T6 Pro Mini PC Stick 4+64 GB, Windows 10 Pro

78 990 Ft 69 990 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

T6 Pro Mini PC Stick 4+64 GB, Windows 10 Pro

  • 64 GB-os meghajtóval és 4 GB-os RAM-mal felszerelt. Elég futtatni a Windows 10 és a HD videókat. A memóriát micro SD kártyával 128 GB-ig bővítheti. Egy USB 3.0 porttal és egy USB 2.0 porttal a más eszközökhöz való egyszerű csatlakoztatáshoz.
  • Előre telepített 64 bites Windows 10 Pro (az aktiválás automatikusan megtörtént). Alapvető számítógépként működik webes szörfözéshez, filmnézéshez, szövegszerkesztéshez és így tovább.
  • A 4K HD videólejátszás Intel Atom x5-Z8350 4 magos processzorral (2M gyorsítótár, 1,44 GHz alapfrekvencia, max. 1,92 GHz) és az Intel HD grafika kiváló lejátszási minőséget kínál.
  • Beépített 2.4G / 5G kétsávos Wi-Fi, stabil kapcsolatot és nagyobb sebességet kínál. A T6 néma mini számítógép pedig támogatják a Bluetooth 4.2-t, használhatók perifériákhoz (billentyűzet, egér és így tovább) való csatlakozáshoz, így könnyedén vezérelhetjük a mikro PC-t.
  • Támogatj az automatikus bekapcsolást, amely áramkimaradás esetén a rendszert online állapotba hozza. A Mini-PC indításakor egyszerűen lépjen be a BIOS felületre az ESC gomb megnyomásával, válassza a “Boot” és az “Enable Auto Power” lehetőséget.
Műszaki információk

A legújabb generátor ventilátor nélküli T6 Mini PC-s botja egy teljes értékű Windows 10 PC.

Miért válassza a T6 Mini PC-t?

Komplett számítógép: A T6 PC stick mindenképpen a számítógépek újabb generációja, kicsi, nagy teljesítményű és könnyen használható. Egyszerűen csatlakoztatta a tévéhez, és azonnal működik. Ventilátor nélküli kialakítás: A T6 Stick PC csendes előadó, amely alacsony, nagyon csendes és erőteljes zajszintet biztosít. Könnyen telepíthető: Ezt a PC-botot nagyon könnyű csatlakoztatni és beállítani. Egyszerűen csatlakoztassa az összes eszközt HDMI-porttal: TV vagy HD kijelző. Rendkívül kompakt és nagy teljesítményű: Ez egy zseb méretű számítógép, amely kisebb, mint egy okostelefon. Betehető a táskába, hogy bárhová magával vihesse. HDMI hosszabbító kábellel rendelkezik. Nem kell aggódnia, hogy egy HDMI portba illeszkedik, mivel szükség esetén egy kis HMDI hosszabbító kábellel van ellátva. A Pocket PC T6 egy régi asztali számítógép összes funkciójával rendelkezik, szerverekkel, felügyeleti eszközökkel, irodai eszközökkel,

Csatlakozás

A HDMI modern tévékhez és monitorokhoz használható.

Csatlakozás:

Kapcsolja be a TV-t vagy a monitort, és állítsa a videó kimenetet HD-re. Csatlakoztassa a kézi számítógépet egy TV vagy monitor HD portjához. Csatlakoztassa a tápegységet az egyik aljzathoz, a másik végét pedig a zseb PC DC-csatlakozójához. Indítsa el a készüléket, és a LED világítani kezd.

Tippek a mini PC jobb használatához:

Adjon hozzá micro SD kártyát a fájlok és dokumentumok tárolásához. Rendszeresen törölje a szoftverterjesztési mappát a Windows könyvtárból, hogy alacsony legyen a frissítések használata. Ez a mappa a Windows frissítéseihez használható. Távolítsa el a nem szükséges vagy használt programokat vagy alkalmazásokat. A telepítés után elegendő hely volt a Windows frissítéséhez. Ha ki kell kapcsolnia a mini PC-t. Kattintson a kezelőfelületen a “Kikapcsolás” lehetőségre, ahelyett, hogy közvetlenül a csatlakozóaljzatból húzza ki a tápkábelt. Kérjük, ne frissítsen a Windows 10 1903/1909 legújabb verziójára, mert ez a Wi-Fi elvesztéséhez vezethet. Ha a Wi-Fi elvesztését észlelte, telepítse újra a rendszert, vagy kérjen meg minket a WiFi meghajtó elküldésére.

További információk

Gyártó

ACEPC

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07RKL1WMJ

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„T6 Pro Mini PC Stick 4+64 GB, Windows 10 Pro” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük