13.8% OFF

Orfeld VC818 4 az 1-ben vezeték nélküli porszívó

79 990 Ft 68 990 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

ORFELD VC818 4 az 1-ben vezeték nélküli porszívó

  • Szélesebb kefefej és 11 LED-es lámpa: a szuper széles 22 cm-es padlókefe, amely 4 cm-rel szélesebb, mint a szokásos, hatékonyabban tisztít. A 11 részes energiatakarékos LED-es lámpa minden sarkon megvilágítja az utat.

Leírás

ORFELD VC818 4 az 1-ben vezeték nélküli porszívó

Az Orfeld VC818 4 az 1-ben vezeték nélküli porszívó szélesebb kefefejfel és 11 LED-es lámpával rendelkezik: a szuper széles 22 cm-es padlókefe, amely 4 cm-rel szélesebb, mint a szokásos, hatékonyabban tisztít. A 11 részes energiatakarékos LED-es lámpa minden sarkon megvilágítja az utat.

13000Pa Lenyűgöző szívóerő az Orfeld porszívóval: Hatékony szívóerővel gyorsan és egyszerűen porszívózhatja és távolíthatja el a port és a részecskéket, a háziállatok szőrét, a macskák almát stb. Ajánljon családjának kényelmesebb és egészségesebb lakókörnyezetet.

A 2 az 1-ben állványállomás megkönnyíti a porszívó egyszerre történő tárolását és töltését. A rack állomás lehetővé teszi, hogy bárhol tárolhassa az Orfeld porszívót anélkül, hogy a falba kellene fúrnia. A cserélhető újratölthető akkumulátor erős 7 cellás elemekkel akár 30 percig folyamatos tisztítást tesz lehetővé (ECO módban). A hosszú futási teljesítmény fenntartása érdekében hetente 1-2 alkalommal tisztítsa meg a HEPA szűrőt.

Öntisztító 1,4 literes porgyűjtő + rendkívül hatékony szűrőrendszer: A porszívó 1,4 literes portartóval van felszerelve, amelyet egy gombnyomással könnyen tisztíthat. Az 5 fokozatú szűrőrendszerrel az akkus porszívó 99,9% -ban finom port és apró részecskéket szív fel, és tisztább, frissebb levegőt biztosít családjának. Kérjük, tisztítsa meg a mosható HEPA szűrőt hetente 1-2 alkalommal az utasításoknak megfelelően a működési idő és a szívóerő fenntartása érdekében

A csomag tartalma: 1x Orfeld porszívó, 1x adapter, 1x tárolódoboz, 1x kombinált eszköz, 1x szerszám.

Műszaki információk
2

3

3.2

akkumulátoros porszívó

Erőteljes akkumulátor

A nagy teljesítményű 7 cellás lítium-ion akkumulátorok folyamatos, veszteségmentes tisztítási teljesítményt kínálnak, akár 30 percig (18 perc MAX módban, 30 perc ECO módban).

Testreszabott tároló és rakodó állomás

A fejlett tároló- és töltőállomásnak köszönhetően, a 2 az 1-ben állványnak köszönhetően a porszívót bármikor és bármikor könnyen tárolhatja és újratöltheti, a porszívó bármikor készen áll a következő tisztításra. Az állvány állomásával fal fúrása nélkül bárhol tárolhatja a porszívót házában.

Széles padlókefe

Egy extra széles, 22 cm-es padlókefe, amely 4 cm-rel szélesebb, mint a szokásos kefe, hatékonyabban takaríthat. 11 darab energiatakarékos LED-lámpa világítja meg az utat minden sarokban.

6.

7.

8.

Könnyű töltési lehetőségek

Az akkumulátoros porszívó eltávolítható akkumulátorral van felszerelve, és a porszívót a tárolóban lehet tölteni, vagy külön-külön bárhonnan

Folyamatos üzemmód

Csak egyszer nyomja meg a gombot a tisztítás azonnali megkezdéséhez, majd csúsztassa felfelé a porszívó folyamatos bekapcsolásához, hogy ne kelljen rajta tartania az ujjait.

Az ergonomikus fogantyú kényelmes fogást nyújt Önnek függönyök vagy más magasabb helyek tisztításakor is

Tippek: Kérjük, csúsztassa vissza, hogy kilépjen a “folyamatos üzemmódból”, amikor befejezi a tisztítást.

Segítsen a bútor alatti terek tisztításában

A hosszabbító cső 180 ° -kal elforgatható úgy, hogy a minimális munkamagasság 5-10 cm legyen, ami lehetővé teszi a legtöbb típusú hasadék és a bútor alatti keskeny területek könnyű tisztítását.

9.

10.

11.

1,4 literes öntisztító portartály + rendkívül hatékony szűrőrendszer

A porszívó 1,4 literes porgyűjtővel van felszerelve, amely a gomb egyetlen megnyomásával könnyen tisztítható.

Az 5 fokozatú HEPA szűrő eltávolítja a részecskék 99,9% -át. Szűrheti a mikronos részecskéket és levegőt biztosíthat.

A kivehető és mosható szűrőelem
ismételten használható.

Hatékony a különböző típusú porokhoz

A hatékony szívás révén gyorsan és egyszerűen fel tudunk venni és
eltávolítani különféle tárgyakat, például port, részecskéket, háziállatok szőrét, stb.

Modern design

Kiváló teljesítményével és elegáns megjelenésével könnyű tisztítási élményt nyújt Önnek.

További információk

Gyártó

ORFELD

Gyártói garancia

12

Termékkód

B08LMV5C56

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Orfeld VC818 4 az 1-ben vezeték nélküli porszívó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük