27.5% OFF

Nobebird professzionális ózongenerátor, légtisztító, 28000 mg

68 990 Ft 49 990 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Nobebird professzionális ózongenerátor, légtisztító, 28000 mg/h, akár 300㎡-ig.

Az új továbbfejlesztett ózongenerátor 28 000 mg / h ózont juttat, a tisztítási tartomány legfeljebb 300㎡. Gyorsan kiküszöböli az összes szagot, beleértve a füst, a háziállatok, a főzés, a penész, a lakberendezés és más VOC-k, például a formaldehid szagát, segít megszüntetni és késlelteti a penész és a gomba növekedését, csökkenti az allergének hatását. Baktérium és viruölő.

Leírás

Nobebird professzionális ózongenerátor, légtisztító, 28000 mg/h, akár 300㎡-ig

Amíg a helyiséget kezelik, nem szabad ott tartózkodni, mert az ózon koncentrációja a kezelés során veszélyes lehet. A kezelési idő letelte után várjon 45 percet, amíg a benne lévő ózon lebomlik!

  • 2020 Új verzió ózongenerátoros légtisztító: Az új továbbfejlesztett ózongenerátor 28 000 mg / h ózont juttat, a tisztítási tartomány legfeljebb 300㎡. Gyorsan kiküszöböli az összes szagot, beleértve a füst, a háziállatok, a főzés, a penész, a lakberendezés és más VOC-k, például a formaldehid szagát, segít megszüntetni és késlelteti a penész és a gomba növekedését, csökkenti az allergének hatását. Baktérium és viruölő. 
  • 【Két tisztítási mód】 Az “AIR” üzemmód a nagy területen áramló helyiség levegőjének tisztítására szolgál, lakásokban, pincékben, konyhákban, irodákban, csarnokokban és autókban. “Víz” üzemmódban a légcsatornát arra használják, hogy az ózont egy meghatározott kis területbe vagy folyadékba juttassa tisztítás céljából. Nemcsak helyiségek tisztítására használható, hanem gyümölcsök, zöldségek és víz tisztítására is. 
  • Nagyfeszültségű ionizálás esetén a levegőben lévő oxigén egy része ózonra bomlik és polimerizálódik. Az ózon felszabadul a gépből a levegőbe. Az O3 kötődik a baktériumokhoz, gombákhoz, csírákhoz, szagokhoz és egyéb szennyeződésekhez, és molekuláris szinten elpusztítja a sejtfalat. Ez a folyamat nem csak szűrőt igényel, hanem a szennyező anyagokat is eltávolítja, miközben az ózont oxigénné redukálja anélkül, hogy környezeti szennyezést okozna. 
  • 【120 PERCES IDŐZÍTŐ ÉS TARTÁS】 Beállíthatja a tisztítási időt legfeljebb 2 órára, vagy a „HOLD” módot. A kezelési idő a szoba méretétől függően állítható be. Megjegyzés: A család / háziállatok nem tartózkodhatnak a szobában működés közben. A tisztítás befejezése után várjon 30-60 percet, mielőtt visszatér a tisztítási területre. Nyissa ki az ajtókat / ablakokat a szellőzés fenntartása érdekében%
  • 【Könnyen hordozható és használható】 Az ózon légtisztító mérete és súlya 23 * 22 * ​​16cm / 2,5kg. Szigetelő gumifogantyúval van felszerelve, amellyel mozgathatja és hordozhatja. A kezelőpanel mindössze 3 gombjával másodpercek alatt beindíthatja ózongenerátorát. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon nekünk, 24 órán belül válaszolunk.
További termékinformációk

Ózongenerátor

Óvintézkedések

[Figyelem]: A túl magas ózonkoncentráció olyan tünetekhez vezethet, mint a nyálkahártya, légszomj és szorító érzés a mellkasban. Ha ózonszagot érez, amikor belép a szobába, ellenőrizze, hogy az ózongenerátor azonnal ki van-e kapcsolva, szellőztetve, és hagyja el a szobát.

[Megjegyzés]: Az ózon levegőtisztításának ideje függ a szagok koncentrációjától és a környezeti feltételektől, például magasságtól, páratartalomtól, légáramlástól, a helyiség méretétől stb.

1. Tilos gyermekek számára használni

2. Emberek és állatok használata közben tilos a területre lépni

3. Ne használja magas hőmérsékleten, magas páratartalom mellett, valamint gyúlékony és robbanásveszélyes környezetben, például sav-bázis olajban

4. Ha nem fogja hosszabb ideig használni a készüléket, kapcsolja ki és húzza ki a hálózati csatlakozót

További információk

Gyártó

Nobebird

Gyártói garancia

12

Termékkód

B08CXWY5MG

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nobebird professzionális ózongenerátor, légtisztító, 28000 mg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük