10% OFF

Littlelf LF-C1T babaőrző, megfigyelő kamera

19 990 Ft 17 990 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Littlelf LF-C1T babaőrző, megfigywlő kamera, 1080P, HD, WlAN

Kétirányú audio és automatikus IR éjszakai látás. Beépített mikrofon és hangszóró. A Littlelf megfigyelő kamera lehetővé teszi az egyértelmű kétirányú kommunikációt mindenkivel az okostelefonon keresztül bármikor. A WLAN IP kamera kiváló minőségű, sokoldalú Full HD 1080P élő videóval, 6db 850nm IR LED-ekkel rendelkezik az éjszakai látás javítása a tiszta kijelző érdekében, akár 33 láb hatótávolsággal. 

Leírás

Littlelf LF-C1T babaőrző, megfigyelő kamera, 1080P, HD, WlAN

  • Kétirányú audio és automatikus IR éjszakai látás. Beépített mikrofon és hangszóró. A Littlelf megfigyelő kamera lehetővé teszi az egyértelmű kétirányú kommunikációt mindenkivel az okostelefonon keresztül bármikor. A WLAN IP kamera kiváló minőségű, sokoldalú Full HD 1080P élő videóval, 6db 850nm IR LED-ekkel rendelkezik az éjszakai látás javítása a tiszta kijelző érdekében, akár 33 láb hatótávolsággal. 
  • Mozgásérzékelés és azonnali riasztás. Intelligens mozgásérzékelő funkcióval rendelkező kamerával ellátott babaőrző pontosan felismeri az esetleges kockázatokat, és azonnal riasztást küld az alkalmazásának. Védje jobban családját és tulajdonát. Ideális babaőr-kameraként, háziállat-kameraként, dadakameraként, és akár idős vagy sérülékeny rokonok számára is hogy egész nap figyelemmel kísérje. 
  • Ingyenes 90 napos felhőszolgáltatás és adatvédelem. A beltéri kamera wifi ingyenes 90 napos próbaverziót kínál 14 napos gördülő felhő tárolóval események rögzítéséhez, hogy semmilyen adatot ne hagyjon ki. Kiváló minőségű titkosítási technológia hogy adatait a legnagyobb biztonsággal védik, és senki sem férhet hozzá. Támogatja az akár 128 GB-os SD-kártyákat is (.
  • A WiFi beltéri kamera kompatibilis a Google-lal, az Alexával és támogatja az iOS 8.0 és Android 5.0 vagy újabb verziókat. A Baby Monitor egyszerre támogatja az eszközök korlátlan hozzáférését, de korlátlan számú Littlelf kamerával is rendelkezhet. hozzáadható, így megoszthatja a boldog pillanatokat az egész család meghívásával az alkalmazáson keresztül.
  • Könnyen telepíthető és gondtalan garancia. Nincs szükség összeszerelésre, és az alkalmazás csak néhány percet vesz igénybe a letöltéshez és a beállításhoz. 30 napos ingyenes visszatérítést, ingyenes élettartamra szóló jótállási szolgáltatást és 24/7 ügyfélszolgálatot kínál a Littlelf részéről.

Műszaki információk

További termékinformációk


Termék információ

intelligens biztonsági kamera

logó

Mi van a dobozban:

1 x térfigyelő kamera

1 x szerelőlap

2 x rögzítőcsavar

2 x bővítőcsavar

1 x kidobótű

1 x 2M USB tápkábel

1 x tápegység

1 x felhasználói kézikönyv

Littlelf biztonsági kamera

Könnyebb védelem, jobb élet.

Miért érdemes a Littlelf 1080P HD WlAN IP kamerát választani:

1920 x 1080HD és 130 ° széles nézet

Kétirányú audio és automatikus IR éjszakai nézet

Intelligens mozgásérzékelés és azonnali figyelmeztetés

Egész napos felvétel, 24 órás védelem

Az Alexa & Unlimited Uses szolgáltatással működik

Könnyű telepítés bárhová

Videotitkosítás, adatvédelem

Ez a Littlelf biztonsági kamera nappal és éjjel egyaránt megvédi otthonát beltéren és kültéren, és távol tartja a veszélyektől.

baba őr

kétirányú

Alexa

mutil nézet

Kétirányú hang

A beépített mikrofonnal a kamerában hallgathatja a LittleIf intelligens alkalmazást, és beszélgethet családtagjaival, hogy azonnal és bárhol megtudja, mi történik.

Többszörös kijelzés

Kompatibilis az IOS / Android Phone / Ipad alkalmazással, 4 kamera egyidejű megjelenítését támogatja az alkalmazásban. Oszd meg kameráidat családtagokkal, hogy újra átélhesd a baba / háziállat csodálatos pillanatait. Figyelje, mi történik, és ne hagyjon ki semmit.

Alexával dolgozik

Csatlakozik az Alexa eszközök kiválasztásához, hogy azonnali megtekintéshez hangutasítással elindíthassák az igény szerinti videókat. A jobb használat érdekében ellenőrizze és frissítse az eszköz firmware-jét az alkalmazás legújabb verziójára.

További információk

Gyártó

Littlelf

Gyártói garancia

12

Termékkód

B086QXHQ77

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Littlelf LF-C1T babaőrző, megfigyelő kamera” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük