10.5% OFF

LAZCOZY Mini mobil klíma párologtató hűtéssel

37 990 Ft 33 990 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Leírás

LAZCOZY Mini mobil klíma párologtató hűtéssel

  • Air air Levegő hűtése vegyi anyagok nélkül A készülék légkondicionáló, ventilátor és párásító kombinációja. Vízzel ellátott klíma természetes hűtött és párásított levegőhöz, káros vegyi anyagok nélkül. Az elpárologtató hűtő másodpercek alatt lehűti a meleg levegőt az egyedi párolgási technológiával. Csak egy tartálytöltéssel (480ml) lehűti a környezetet akár 8 órán keresztül.
  • Steuerung Távirányító és USB tápegység A mobil légkondicionáló rendszer felett van egy kezelőpanel. Távirányítóval kényelmesen vezérelheti a légkondicionálót a kanapén vagy az ágyon is. Kompakt méreteinek köszönhetően a mini léghűtő minden helyiségben elfér. Könnyen szállítható és akár USB-n keresztül is használható.
  • ❀ testreszabás A léghűtőnek 3 hűtési szintje és 7 választható hangulatjelző lámpája van, amelyek a távirányítóval vezérelhetők. [1. szint] alváshoz. [2. szint] irodához vagy olvasóhoz. [3. szint] a nappalihoz. Van egy egyedülálló ultrahangos permetező technológia a LAZCOZY klímaberendezésekhez is, amelyek a vizet rendkívül finom permetré alakítják.
  • ❀ Nem fog zavarni A KW Schallmessapp teszt szerint ennek a terméknek az 1. szintjén a zajszint csak 36dB. Ez legfeljebb 57% -kal lehet a megengedett legnagyobb zajszint alatt. Még a 2. és a 3. szintnél is, ennek a léghűtőnek a zaja csak 53 dB és 57 dB. Ez a zajszint szinte a legalacsonyabb a hasonló légkondicionáló rendszerek között.
  • ✔ Alacsony fogyasztás és biztonság A vízhűtéses légkondicionáló egység akár 90% -kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos légkondicionáló készülékek. A légkondicionáló légkondicionálója CE, ROHS, MSDS tanúsítvánnyal rendelkezik, és a légkondicionáló rendszer BPA-mentes anyagból készül, garantálja a gyermekek és felnőttek egészségét.
Műszaki információk
Méret és / vagy súly 15 x 15,2 x 18,5 cm; 880 g
A termék súlya 880 gramm
Termék mennyisége 480 ml
Megmunkálási típus Mobil légkondicionáló
Elemekre van szükség Nem
További termékinformációk
ASIN B0882R8W9P

Termékleírások

A legújabb mini léghűtéses ventilátor 2020-ban

Használat előtt olvassa el figyelmesen az utasításokat !!!

FIGYELEM!
A készüléket olyan tápegységgel kell csatlakoztatni, amelynek kimeneti feszültsége legalább: 5,0 V DC, 2,0 A-nál . 5 V / 2A alatti tápegység esetén a “ventilátor funkció” csak az 1. fokozaton használható.

AirA levegő hűtése vegyi anyagok nélkül
A COOLING-AIR technológiával a mini légkondicionáló természetes hűtést biztosít: a levegőt vegyi anyagok nélkül hűtik és párásítják.

Transzport könnyedén
Kompakt méreteivel és fogantyújával könnyen szállítható. A mini légkondicionálót aljzaton vagy USB-csatlakozón keresztül működtetik, így kevés energiát fogyaszt, és akár utazás vagy kemping során is használható.

NdEgyedi beállítás
Három sebesség- és 7 hangulatjelző lehetővé teszi az egyedi beállítást. Különösen csendes, ennek a terméknek az 1. szintjén a zajszint csak 36dB , ideális irodákhoz, hálószobákhoz vagy gyermekszobákhoz.

The kezelése egyszerű
távirányítóa légkondicionálást a kanapé vagy az ágy kényelme alapján is vezérelheti. Egyszerűen töltse fel a tartályt vízzel (hideg víz növeli a hűtési hatást), majd a szűrőnek legalább 10 perc vizet kell felszívnia. Már 8 órán keresztül élvezheti a hűvös levegőt!

AreKarbantartási útmutató
Használat után a LAZCOZY léghűtőnek 10-20 percig kell működnie egy legmagasabb szintű üres tartállyal, hogy a szűrő kiszáradjon. A szűrő legalább legyen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LAZCOZY Mini mobil klíma párologtató hűtéssel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »