9.3% OFF

Huion Kamvas 20 grafikus rajzmonitor

214 990 Ft 194 990 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Leírás

Huion Kamvas 20 grafikus rajzmonitor

  • A Kamvas GT-191 V2 frissített verziójaként a Kamvas 20 célja, hogy jobban megfeleljen az ügyfelek különböző igényeinek, nemcsak a klasszikus megjelenés és előnyök megőrzésével, hanem a nagy lépésekkel. Színtartomány és ± 60 ° -os támaszpont.
  • A matt, diffúz felületnek köszönhetően, amely különleges kezelést kapott, amely elősegíti a káros vakító fény és árnyékok csökkentését, javítja a fényerőt és kiszélesíti a kijelző látószögét, az AG-Glas hozzájárul a kijelző effektusához a tisztább kép és a gyönyörű színek megerősítésére.
  • Akkumulátor nélküli elektromágneses rezonancia-technológia: a digitális toll ingyenes, és természetes írás- és rajzkészülék.
  • -20-80 fokos állítható állvány: A klasszikus csúszda kialakítása egyszerű és kényelmesen használható, robusztus és megbízható, 20 ° – 80 ° szög beállítási tartományban. A kijelző kényelmes szögbe állítható, előre és hátrahajtva.
  • 🌴Rendszerkompatibilitás: Zökkenőmentes kompatibilitás a mainstream rendszerekkel, mint például a Windows, MacOS stb., Zökkenőmentes végrehajtás a fontos mainstream festési és tervezési szoftverekkel (például PS, SAI, AI, CDR).

Termékleírás

Tapasztalja meg az élethű rajzélményt

A Kamvas 20-val használt tükröződésmentes üveg hatékonyan csökkentheti a környezetben keletkező vakító tükröt. Ezenkívül az AG-Glas matt felülete életszerű papírélményt is kínál.

Toll a hatékonyság növelése érdekében.

Az akkumulátor nélküli PW507 digitális toll, két programozható billentyűvel, amelyek megakadályozzák a véletlen megnyomást, kényelmes fogást és ezáltal nagyobb munka hatékonyságot kínál.
A 266 PPS jelentési arány lehetővé teszi ötletek életre keltetését. A vonalak simák és természetesek.

Csatlakozás és létrehozás

A DP interfész nagy felbontású és magas színvonalú adatátvitelével a kamvas 20 jobb megjelenítési hatást kínál. A HDMI és a VGA videó bemenetek szintén támogatottak.

Professzionális színreprezentáció

Élvezze munkáit 16,7 millió színben és 120% sRGB színtartományban, így alkotása professzionálisabban jeleníthető meg.
Tippek:

* A Huion Kamvas 20-nak a számítógéphez csatlakoztatva kell lennie, hogy működjön. Töltse le a modellhez és rendszeréhez tartozó Huion illesztőprogramot hivatalos weboldalunkról.

Termék azonosító:
B07TWL37LL


Termékleírás

Huion Kamvas 20 (2019) – A Kamvas GT-191 V2 frissített változata

 

  • 120% sRGB színskála
  • Fényvisszaverő üveg
  • 19,5 hüvelykes kijelzőről
  • 1920 × 1080 felbontás

 

Tippek

1. A Huion Kamvas 20 képernyős grafikus táblagépet csatlakoztatnia kell egy számítógéphez, és le kell töltenie a HUION illesztőprogramot hivatalos weboldalunkról. Telepítés előtt távolítsa el a harmadik féltől származó illesztőprogramot, és indítsa újra a számítógépet. Az illesztőprogram telepítése közben zárja be az összes rajzprogramot.

2. Mac Mojave (10.14) felhasználók esetén az illesztőprogram számítógépre történő telepítése előtt adja hozzá a “TabletDriverAgent” -t az engedélyezőlistához.

3. A Huion tabletta nemcsak online tanításra használható, hanem online munkára is. A Huion táblagépek jól kompatibilisek a legtöbb irodai szoftverrel, például a Word, az Excel, a PowerPoint és így tovább. A Huion táblagépet online konferenciákra, webkonferenciákra, webes szemináriumokra és képernyőmegosztási célokra is használhatja.

4. A Huion Sketch egy intuitív rajzalkalmazás, paletta ikonnal és egy notebook ikonnal a rajzoláshoz és a jegyzeteléshez. A Huion felhasználói letölthetik hivatalos weboldalunkról.

További információk

Gyártó

Shenzhen Huion Animation Technology Ltd.

Gyártói garancia

12

Termékkód

B07RYWZSCS

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Huion Kamvas 20 grafikus rajzmonitor” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük