20.7% OFF

Bomaker S5 Wi-Fi Vezeték nélküli projektor, szürke

81 990 Ft 64 990 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Próbálja ki a Bomaker S5 Wi-Fi vezeték nélküli projektort, amely tökéletes nyári filmezésekhez a medence, vagy a tengerpart mellett.

Leírás

Bomaker S5 Wi-Fi Vezeték nélküli projektor, szürke

  • ÚJ 2021-es WiFi BEAMER: A Bomaker S5 WiFi projektorok egyidejű vezeték nélküli képernyő-szinkronizálási és vetítési funkciókkal rendelkeznek különféle mobil eszközökhöz (telefon, Android, laptop, Macbook) WiFi hardverkulcsok vagy alkalmazások nélkül.
  • JOBB KÉP ÉS SZÍNEK: Szakszerűen illesztett színekkel és fényerővel, 1280 x 720p natív felbontással és 6500 lumen frissítéssel minden él és jól működik. A színek ragyognak, míg a feketék mélyebbek és sötétebbek.
  • Nem kell többé moziba mennie.
  • Tökéletes nyári filmekhez a medence mellett, családi tengerparti kirándulásokhoz, kempingezéshez, hordozható méretű. Az ideális távolság 8,2-11,4 “és 300” széles képernyő. Készítse elő a pattogatott kukoricát a tökéletes szabadtéri családi filmestre
  • A HDMI és USB * 2, VGA, AV csatlakozásoknak köszönhetően több eszközt is csatlakoztathat.

Hordozható óriásképernyő

Élvezze a szabadtéri filmeket a Bomaker S5 Wi-Fi vezeték nélküli projektorral, amely tökéletes nyári filmekhez a medence mellett, családi tengerparti kirándulásokhoz, kempingekhez, grillezési lehetőségekhez, hordozható méretével. A Bomaker S5 Wi-Fi vezeték nélküli projektor natív 1280 * 720p felbontású , amely négyszer nagyobb felbontást képes biztosítani, mint a többi projektor. Alakítsa át teraszát filmszínházzá! Nem kell többé moziba mennie, csupán egy fehér lepedőre és a  Bomaker S5 Wi-Fi projektorra van szüksége, hogy mobiltelefonja helyett óriásképernyőn nézze kedvenc filmjeit. 

Élesebb kép

Frissített Crisp Image, ami 50% -kal világosabb mint a régebbi verzió és a többi 720p projektor. Éles és tiszta képet hozhat még nappal is, ami ideális szabadtéri filmekhez és családi partikhoz bárhol és bármikor. Szakszerűen összehangolt színekkel és fényerővel, 1280 x 720p natív felbontással és 6500 lumen fényerővel. A színek élénkebbek míg az árnyalatok mélyebbek és sötétebbek.

Szemvédelem

Diffúz reflexiós képalkotás a látás védelme érdekében! A projektor rendelkezik nagyképernyős szemvédő fényforrással és a beépített 3 W-os sztereó hangszóróval, amely lehetővé teszi hogy élvezze a legmagasabb kategóriájú mozit és a legbulisabb hangulatot. Ezenkívül egy újabb lencsevédelmi kialakításra került sor, amely hatékonyan ellenáll a lencse burkolatának megkarcolódása ellen.

Kültéri filmélmény

Amit eddig kis képernyőkön nézett,  most nézze 35-300 “-es óriásképernyőn! Élvezze a szabadtéri filmesteket a családjával!Sokoldalú lehetőségek: a HDMI és USB x 2, VGA, AV portoknak köszönhetően több eszközt is csatlakoztathat a projektorhoz. 

Szuper könnyű beállítás

A Bomaker S5 Wi-Fi projektorok egyidejűleg vezeték nélküli képernyő szinkronizálási és vetítési funkciókkal rendelkeznek, különféle mobil eszközökhöz (telefon, Android, laptop, Macbook). A Bomaker Wi-Fi S5 vezeték nélküli projektor támogatja a wifi kapcsolatot az android, az iphone, a windows laptopok, a macbook és az iPad-del. Nagyon könnyű beállítani! WiFi nélkül is használhatja az USB-kábelt az Android telefonok projektorához való csatlakozáshoz (vezetékes USB-kapcsolat csak az Android- telefonokhoz használható).

Specifikációk

Márka: Bomaker
Gyártó: Bomaker
Termék méretei: 25x20x9cm; 1,45kg
Elemek: 2 AA elem szükséges
Tételmodell száma: ES-S5
Szín: Szürke
Képernyő megjelenítési mérete: 300 hüvelyk
Képernyőfelbontás: 1280×720
Kapcsolat típusa: WLAN
Az elemeket tartalmazzák: Nem
Lítium akkumulátor energiatartalma: 2.6 Wattóra
Lítium-ion sejtek száma 7
Lítium fémsejtek száma: 7

További információk

Gyártó

BOMAKER

Gyártói garancia

12

Szín

Termékkód

B08T8Y2DQ8

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bomaker S5 Wi-Fi Vezeték nélküli projektor, szürke” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük