Mire használják az ózongenerátort?

Categories:

Ózongenerátor készülék alkalmazása: környezetbarát, vegyszermentes megoldás a vírusok, baktériumok, gombák, élősködők és kellemetlen szagok esetén.

Az ózon a koronavírus egyik legádázabb ellensége!

VINGO ózongenerátor, légtisztító időzítővel, 5000mg

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Megfelelő koncentráció elérésével a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelenthet.  A kellemetlen szagokat semlegesítheti és megszüntetheti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Az élősködőkkel is leszámolhat, mint pl: poratka, ágyi poloska, zsizsik.

Ózongenerátoros fertőtlenítést alkalmaznak például a hazai mentőautókban, a fővárosi tömegközlekedési eszközökön, a vonatokon és egyes autókereskedések is ily módon védekeznek a fertőzés ellen. 

Foto: Blikk.hu


Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott fertőtlenítő, szagtalanító, penészmentesítő eljárás. Lakásokban, irodákba, rendelőkbe, gépjárművekben, éttermi konyhákban, orvosi rendelőkben, öltözőkben és konditermekben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő, azaz a léghigiénia.


Az ózongázzal történő kezelés vegyszermentes, hiszen az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt. A levegőbe juttatott ózongáz még azokat a felületeket is eléri, amelyeket fertőtlenítő vegyszerekkel nem lehet. Az ózonos fertőtlenítés olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.


Az ózongáz három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Az ózon molekulák az erős oxidáló hatásuk miatt, igen rövid életűek és rendkívül reaktív képességgel rendelkeznek. Mindig találnak maguknak megkötni való szennyeződést, kórokozót, szagmolekulát. A találkozás pillanatában bekövetkezik az oxidáció, mely során az ózon visszaalakul oxigénné.  Az ózonkezelés gyors, hatékony és – körültekintő alkalmazás mellett – biztonságos módja a fertőtlenítésnek. A kezelés után legalább 30 perc türelmi időt követően már elfoglalható a kezelt terület. Az alkalmazás végeztével nem marad más csak, tiszta, friss, fertőtlenített levegő. Nincs káros vegyszermaradvány!

Válasszon ózongenerátoraink közül!

Forrás: ozongenerator.hu

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük