Slide 1

Mini PC-k az otthoni munkához.

Kiváló minőségű, kis helyigényű, könnyen hordozható mini számítógépek kedvező áron!

Slide 2

Új dimenziók a szabadkézi rajzban

Szenvedélyes rajzolók, grafikai- és tervező szakemberek nélkülözhetetlen eszközei a legújabb fejlesztésű digitális rajztáblák.

Slide 3

Okosórák minden alkalomra.

Kiránduláshoz, sportoláshoz és a mindennapok praktikus viselete az okosóra, vagy fitness karkötő. Magas minőségű, divatos termékeket kínálunk női- és férfi vásárlóinknak.

Exit full screenEnter Full screen
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Üdvözöllek webáruházunkban!

A legtöbb alkalommal velem fogtok kommunikálni, legyen szó vásárlásról, vagy érdeklődésről. Webáruházunk egy kis magyar családi vállalkozás, amit a feleségemmel közösen viszünk. Kérdéseitekkel, észrevételeitekkel forduljatok hozzám bizalommal!

Köszönjük, hogy vásárláskor egy magyar kisvállalkozást választottatok!

Asbolt Tamás

Értékesítési vezető / Sales Manager

Hírek

 • Mire használják az ózongenerátort?

  Ózongenerátor készülék alkalmazása: környezetbarát, vegyszermentes megoldás a vírusok, baktériumok, gombák, élősködők és kellemetlen szagok esetén. Az ózon a koronavírus egyik legádázabb ellensége! Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Megfelelő koncentráció elérésével a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelenthet.  A kellemetlen szagokat semlegesítheti és megszüntetheti, legyen az cigarettafüst, étel,…

  Tovább olvasom

 • Mire használható a digitális rajztábla?

  Mire is? Amire egy papír biztosan, de annál sokkal többre! Ezek a digitális eszközök lehetővé teszik, hogy azt amit alkotsz, azt digitális formában tedd és ennek minden előnyét élvezd a feldolgozástól a magas felbontásban kinyomtatásig. Ha egy papírra alkotsz egy grafikát, azt bárhol fel szeretnéd használni, először digitalizálni kell, ami utólag időigényes munka, sokszor nagyon…

  Tovább olvasom

 • Lumen vs. ANSI Lumen. (luminous flux)

  Mit jelent a projektor fényereje? Hogyan adják meg a gyártók a fényerő értékét? A fényerő a projektor fényteljesítményét jellemző fogalom. Pontos, de ritkábban használt magyar elnevezése a fényáram, amelyet a projektor az objektíven keresztül sugároz ki. (Angol neve luminous flux.) Nagyságát a projektorba beépített fényforrás (legyen az hagyományos lámpa, LED, lézer vagy bármi más) “fényerejének” és a…

  Tovább olvasom

Kíváncsi vagyok az új hírekre

Akciós termékeink

Legkeresettebb termékek

AFA RÉGIÓS SZPONZOR

Az 2020-ban alapított XTrend Speed az online pénzügyi bróker szolgáltatások globális vezetői közé tartozik, testreszabott kereskedési képességeket nyújtva többszintű kereskedési platformján keresztül, széles körű kereskedési eszközökkel, beleértve a devizákat, részvényeket, árucikkeket és indexeket.

2023. augusztus 9. – Az XTrend Speed és az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) partnerséget kötött, amelynek eredményeként az XTrend Speed az AFA régiós támogatója lett.

Köszönjük az XTrend Speed segítségét! A platform használata nélkül nem jött volna létre ez a webáruház. Itt megtanultuk: “A tőzsdei kereskedés nem szerencsejáték, hanem tartós, kitartó tanulás és munka, melynek gyümölcsét Te is learathatod, ha teszel érte.”

Kellemes vásárlást kívánunk!